2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Om oss

Vi är en seriös städfirma som har varit verksam sedan 2003.

Vi utför våra tjänster professionellt och det handlar om allt ifrån hemstädning, flyttstädning, fönsterputs, storstädning, byggstädning, företagstädning och även trappstädning.

”Vårt mål är att skapa en ren och trevlig hemmamiljö, och få bästa förtroende av kunder”

Vi anpassar oss efter våra kunders behov, därför arbetar vi under alla vardagar mellan 08:00 — 17:00 för att du ska ha en möjlighet att alltid komma till ett rent hushåll. Företaget utför både städning en gång i veckan som två eller tre gånger i veckan, vi gör allt för våra kunder och anpassar oss efter Era önskemål.

Vi håller en hög kvalité på våra tjänster till konkurrens starka priser. Personalen jobbar helhjärtat och trivs med det dom gör. Anställda hos oss har ansvarsförsäkring, får industriutbildning, vi genomför kvalitetskontroller och vår personal har skrivit under  sekretessavtal. Att kunden ska känna sig trygg och säker med sitt val av företag är ett utav våra största mål. Därför är företaget försäkrat hos Trygg-Hansa försäkring, innehar F-skattsedel samt är momsregistrerat.

Man kan få rekommendation från våra kunder om man är tveksam på sitt val.

Vi ger våra kunder en nöjd kundgaranti, som innebär att vi åtgärdar det du inte är nöjd med efter ett utfört arbete. Reklamation måste ske senast 24 timmar efter städningen.

Szmuts Perfekt Städ Väst AB har ett tvilling Företag D&K Bäst Städ som arbetar med samma uppdrag, men innehar ett kollektiv avlat och är anslutet till Byggnads Väst.

D&K Bäst Städ har jobbat med stora projekt med företag som NCC, Dixi och m.m.

D&K Bäst Städ

Tvilling företag med kollektivavtal ansluten till byggnads.

Kontakt:
Timgatan 1
415 08 Göteborg

Tel: 031-48 66 91
Mobil: 0769-45 46 35
Mobil: 0737-15 40 51
E-post: szmuts@hotmail.com

Pris fr.
157kr/h

Vi är bundna till Byggnadsfacket.

byggnadslogo